www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра The Inpatient VR за PSVR (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра The Inpatient VR за PSVR (безплатна доставка)
Преглеждания: 2 Производител: Sony
Код на продукт: The Inpatient VR
Наличност: НА СКЛAД
33.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

* Само за:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

The Inpatient е ексклузивно заглавие за PS VR, чиято история се развива в санаториума в Блекуд, над 60 години преди действията от Until Dawn – носител на награда БАФТА.

Потопи се дълбоко в играта, и поеми ролята на пациент с амнезия, който трябва да разкрие самоличността си, и защо е хоспитализиран в санаториума. В многопластовата история с различни краища, всеки избор, който правиш, може да има драстичен ефект върху развитието на играта.

Многопластов разказ

Решенията, и техните последствия, са централни за геймплея. Твоят живот, и този на околните, е под властта на решенията, които взимаш.

Разкрий спомените си

Историята не е параван за страшните моменти – ще разкриеш дълбока предистория, в която се крие конспирация. Ярките видения в ретроспекция, които намираш из играта, ще разкрият спомените ти и причината, поради която се намираш в санаториума.

Потопи се надълбоко

Играта поставя теб в кожата на главния герой. Когато погледнеш надолу и видиш ръцете и краката си, ще се почувстваш все едно ти самият си в санаториума благодарение на гласовите команди на играта, избора на пол и пълния модел на тялото.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: