www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра The Evil Within 2 за PS4 (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра The Evil Within 2 за PS4 (безплатна доставка)
Преглеждания: 6 Производител: Bethesda
Код на продукт: The Evil Within 2
Наличност: НА СКЛAД
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

The Evil Within 2 и всепризнатият продуцент Shinji Mikami дават съвсем нов облик на жанра survival horror. Разчитайки на психологическата тръпка повече отколкото на гротеския ужас, The Evil Within 2 ще те накара да се страхуваш наистина, да се бориш за оцеляване, да изпитваш онова неприятно свиване на корема, когато осъзнаваш, че залозите са твърде големи, а кошмарът всъщност е самата реалност.
Sebastian Castellanos е изгубил всичко, дори дъщеричката си - Lily. За да я спаси, той е принуден да си партнира с Mobius - тайнствена организация, отговорна за разрушения му живот. Остава му един-единствен шанс за изкупление - проектът на самата организация, един свят, в който никой не би искал да бъде - Union.

  • Драматична история за втория шанс и изкуплението, от която ще ти настръхнат косите. Завръщането в ужаса е пътят, по който Sebastian може да си върне и живота, и дъщерята.
  • Зашеметяваща графика, психологически трилър, жажда за оцеляване, страх, неподправен кошмар, пресъздаден с плашещ реализъм. Независимо дали ще се опиташ да преминеш максимално бързо, или ще разгледаш всяко кътче - нужно е да си предварително добре подготвен.
  • Чудовища, за които дори не си сънувал. Ще се изправиш срещу врагове в невъобразими форми, със садистични наклонности и желание да те унищожат по възможно най-кървавия начин.
  • Ти избираш стила на игра - дали ще се превърнеш в сянка, която избягва всякакъв конфликт или предпочиташ близките срещи, трябва да те предупердим, че мунициите са оскъдни, а  враговете - силни.
  • Три нива на трудност, които ще поставят геймърските ти умения на изпитание: “Casual,” “Survival” и “Nightmare.”
  • Събирай материали и подобрявай оръжията си, комбинирай различните си умения и намери най-добрия начин за убиване.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: