www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Syndrome за PS4 и PSVR (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Syndrome за PS4 и PSVR (безплатна доставка)
Преглеждания: 16 Производител: Bigmoon Entertainment
Код на продукт: Syndrome
Наличност: НА СКЛAД
59.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

* Съвместими с:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Добре е да играете играта, но е по-добре да сте в играта!
Sindrome е научнофантастична игра за ужас и оцеляване, разработена от Camel 101 и BigMoon Entertainment за PC, PS4, Xbox One. Действието се развива във вътрешността на "Valkenburg", космически кораб, в който нещо се е объркало, убивайки по-голямата част от екипажа му. Играчът контролира герой, който се събужда в космическия кораб, без да има спомен за случилото се. Действията на играча не се ограничават до бягане и скриване,  може да се включи и в битка, въпреки ,че наличните оръжия и боеприпаси са ограничени. Играта е силно психологически ужас.  Главният герой непрекъснато страда от халюцинации, никога не знае какво е реално и какво не е.

Ще се изправи срещу мощни и многобройни вражески създания, което означава, че най-добрата стратегия често е да се избягва битката. Въпреки,  че играчът може да се бори, се препоръчва боеприпасите да бъдат запазени за най-трудните срещи. Едно особено мощно същество, известно като "Звяра", не може да бъде наранено от оръжия и трябва да бъде избягвано през цялата игра.

Скоро след събуждането, главният герой се чува по радиото с други двама оцелели. И двамата ще се опитат да му помогнат, но всеки от тях ще има различна версия за случилото се на кораба. Това обърква още повече крехкото му психическо състояние.

Действието се развива в 8-те нива на кораба, които са разделени на жилищни зони, лаборатории, работни места, компютърни зали и др. С напредването на играта, трябва често да посещава  различните палуби на кораба.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: