www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Eagle Flight VR за PSVR (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Eagle Flight VR за PSVR (безплатна доставка)
Преглеждания: 8 Производител: Ubisoft
Код на продукт: Eagle Flight VR
Наличност: НА СКЛAД
39.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

* Само за:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.

Лети в небето, преследвай плячката си, убий противника, превърни се в орел в небесата над Париж. Малката голяма стъпка в гейминг индустрията вече е направена. Специално разработена за Хедсета за виртуална реалност Sony PlayStation VR, играта Eagle Flight ще ти разкрие свободата на полета, красотата на Париж от птичи поглед и разбира се, тръпката да бъдеш хищник.

50 години след като хората са изчезнали от лицето на Земята, природата най - накрая си отдъхва и завладява Париж, превръщайки го в спираща дъха арена, на която се водят битки на живот и смърт.
Превъплъти се в един от символите на свободата и силата - орела, разпери мощните си криле и прелети над Айфеловата кула или катедралата Notre Dame. Докосни с крилата си Сена, лети ниско из зелените улици, изпълнени с животински видове, грабни плячката и ако успееш да достигнеш до гнездото, ще спечелиш точка за отбора.

  • Динамичен multiplayer с до 6-ма играчи.
  • Адреналинаво приключение с орлови криле, което ще подложи на изпитание геймърските ти умения.
  • Можеш да летиш високо в небето или ниско по улиците, да се гмуркаш през изоставени тунели и сгради.
  • Париж - прекрасен, познат и в същото време съвсем различен.
  • Специално разработена за VR, играта те поставя в центъра на екшъна с реалистичното усещане, което само виртуална реалност може да осигури.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: