www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Dynasty Warriors 9 за PS4 (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Dynasty Warriors 9 за PS4 (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Koei Tecmo Europe
Код на продукт: Dynasty Warriors 9
Наличност: НА СКЛAД
55.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

За първи път в поредицата, обширните китайски земи са побрани в една единствена карта благодарение на новия формат в отворен свят, който прави прогресията през играта разнообразен. Вълнуващите битки тип „един срещу хиляди“ на поредицата Warriors и любимите персонажи от „Повест за трицарствието“ са налице, както винаги, но свободата на отворения свят правя цялостното преживяване коренно различно.

Наложителните мисии развиват историята на главния персонаж, а допълнителните мисии имат редица вариации, като такива които имат ефект върху наложителните мисии, или прости молби от странични персонажи. Обстановката се мени непрестанно в зависимост от избраните мисии. По всяко едно време из картата се водят битки, а играчите имат достъп до различни стратегии и тактики, които им позволяват да подходят към всяка битка по собствен начин, като например да атакуват открито, изненадващо от висока позиция или тайно през нощта. Наслади се на голямото разнообразия, което предлага света на Трицарствието.

Картата е изрисувана красиво, а многото различни райони на Китай, като заснежени равнини, джунгли и пустини се променят с времето и климата. Големите градове и пунктове, като Луоян и Портата на Хулао, и забележителности, като река Хуанхъ и планина Суншан, са пресъздадени, което ти позволява да се потопиш в автентичния свят.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: