www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Destiny: The Taken King Legendary Edition за PS4 (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Destiny: The Taken King Legendary Edition за PS4 (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Activision
Код на продукт: Destiny: The Taken King Legendary Edition
Наличност: НА СКЛAД
44.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Destiny: The Taken King Legendary Edition Включва :

  • Играта Destiny.
  • Expansion I: The Dark Below.
  • Expansion II: House of Wolves.
  • The Taken King.

Destiny: The Taken King - Vanguard Edition е идеалната игра за нови и стари Пазители, готови да се потопят във вселената на Destiny и да продължат да коват съдбата си. Застани рамо до рамо с още 20 милиона Пазители и върни това, което ти бе отнето!

  • Нов враг се надига - Сянка се стеле над световете. Oryx, The Taken King, е жаден за отмъщение и събира страховита армия от покварени сили, манипулирайки самата Тъмнина. Трябва да намериш начин да достигнеш до него и да го унищожиш преди тъмната му армия да е погълнала цивилизацията и Слънчевата система да е потънала в разруха.
  • Нови умения, които ще те направят по силен. За да победиш Тъмнината и да изтласкаш покварената армия на Oryx, ти трябват нови сили - нови подкласове с нови умения.
  • Нови оръжия, брони и екипировка, които ще ти помогнат да се добереш до кораба на Oryx, който кръжи край пръстените на Сатурн. Съдбата на Слънчевата система е в твоите въоръжени ръце.
  • Нови локации, с нови босове за убиване, нови задачи за изпълнение, нова възможност за сформиране на група от 6 играча, за да победите заедно.

Някои историци твърдят, че злите "деца" на Oryx първи изпълзели от праха. Поколението му растяло тихо, но достатъчно бързо, за да се нарои армия, лоялна на своя предводител, дълбоко скрита в сенките на световете. Измежду тях бил Crota, рицар, чиито потомци отровили Луната. 
Днес, той и неговата армия, вече биха покорили Земята, ако не беше Eris Morn и Пазителите, взели нещата в свои ръце. Сега Crota e мъртъв, а Oryx - рязарен, въоръжен с тъмна сила, по - могъщ от всички, срещу които си се изправял.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: