www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Call of Duty: Black Ops III Gold Edition за PS4 (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Call of Duty: Black Ops III Gold Edition за PS4 (безплатна доставка)
Производител: Activision
Код на продукт: Call of Duty: Black Ops III Gold Edition
Наличност: НА СКЛAД
44.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Call of Duty: Black Ops III Gold Edition включва пълната базова игра, DLC 1 Awakening за Black Ops III, както и Nuk3town Multiplayer Map. Съчетава три режима на игра: Campaign, Multiplayer, Zombies, предоставяйки на феновете най-пълната и най-амбициозна Call of Duty някога.

Добре дошъл в Call of Duty: Black Ops III ! В мрачното и злокобно бъдеще се ражда нова порода Black Ops войници. Те ще прекрачат отвъд линията, която разделя човечността и технологията, за да поставят под въпрос моралните ни устои.

Влез в ролята на подобрен технологично войник от бъдещето в най - дълго правената COD игра. На 6 ноември ще станат три години, посветени от Treyarch.

  • Кампанията предоставя възможност за кооперативен режим - до 4 играчи. Можеш да превключваш между нивата, за да споделиш изживяването с приятели.
  • С подобрените войници идват и нови умения – за първи път в историята на COD можеш да тичаш по стените – това е част от новата система за движения, както и плуване и битки под водата.
  • Нивата в кооперативен режим са по- големи и разчупени, като включват адекватно реагиращ изкуствен интелект.
  • Персонажите от кампанията могат да бъдат избирани предварително, уменията им - подобрявани чрез системата за прогрес.
  • 'Specialist' персонажи – 9 различни войника, които се развиват самостоятелно. Те притежават уникални оръжия и умения за своя клас, които могат да бъдат подбирани в началото, според нуждите на отбора.
  • Gunsmith – ново умение, което ти позволява да се екипираш с допълнителна оптика и други пособия, а ако си достатъчно креативен, можеш и да създадеш свой камуфлаж и емблеми.
  • Зомбитата се завръщат! – нов режим, различен от кампанията на Call of Duty: Black Ops III, със своя история и самостоятелни нива на прогрес.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: