www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Batman: Arkham Knight за PS4 (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Batman: Arkham Knight за PS4 (безплатна доставка)
Преглеждания: 21 Производител: Warner Bros Interactive Entertainment
Код на продукт: Batman: Arkham Knight
Наличност: НА СКЛAД
29.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Готов ли си да бъдеш Batman?

Грабвай маската, слагай наметалото и скачай в батмобила, защото в новата игра Batman Arkham Knight те очаква много динамичен екшън, красиви битки и зашеметяваща графика, на която да се насладиш.

Плашилото се завръща, но този път си води завидна компания – стари познати на Batman са се събрали, водени от едничката цел - веднъж завинаги да го победят. 

  • Next Gen графиката ще те накара да почувстваш Gotham както никога до сега. Детайлите на сградите са забележими, когато прелиташ покрай тях, можеш дори да надникнеш през прозорците.
  • Gotham  е изпълнен с живот. Ако спреш на часовниковата кула на Оракула и се заслушаш, ще доловиш отекващите изстрели на ставащия през няколко преки обир, а ако се загледаш, може дори да видиш участниците в него.
  • За първи път имаш възможност да управляваш батмобила и да се разполагаш с всички негови екстри. 
  • Една година след смъртта на Joker, Batman се завръща с нови умения и комбота. Битките са все така зрелищни и динамични, а пазителят на Gotham е още по- брутален.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: