www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Покупка чрез Ти Би Ай Банк ЕАД

Уважаеми клиенти,

           www.gameplay.bg предлага възможността да закупите стоки на кредит чрез Ти Би Ай Банк ЕАД.

Сумите се отпускат целево за покупка на стоки с цена над 100,00лв. Клиента получава стоките веднага след като получи одобрение.

       Какво е нужно:

       Да попълните формата намираща се във страницата на всеки продукт под бутона "КУПИ"

След получаването на необходимата информация ние ще се свържем с Вас за уточняване на всички подробностите. Дължимата сума се погасява чрез вноски към Ти Би Ай Банк ЕАД.

От услугата могат да се възползват физически лица, които следва да са пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци.

Условия за кандидатстване за целево финансиране на покупки към „Ти Би Ай Банк” ЕАД

   1. Изисквания:

    За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица.

     Да сте на постоянен трудов договор или самоосигуряващите лица на повече от 6 месеца, както и да имате добра кредитна история.

    2. Условия на кредита:

  •  минимална стойност за финансиране 100 лв.
  • срок на погасяване – От 3 до 48 месеца;
  • без или с първоначална вноска;
  • на равни месечни вноски;    

  3 . Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:

  • Данни от личната карта на Клиента.
  • Искане за финансиране /попълва се от консултант в онлайн магазина
  • Клиентът посочва Лице за контакт (лицето за контакт не е поръчител), за предпочитане, от същото домакинство или близък роднина, приятел, колега, като на лицето за контакт са необходими трите имена, вид свързаност с кандидата и телефон за връзка.

  4. Лихвени проценти на оскъпяване за съответните периоди:

    Всички схеми са за погасяване при равни месечни вноски и без или с първоначална вноска. Клиентите имат право на предсрочно погасяване без да дължат наказателна лихва.