www.GamePlay.BG - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Срокове и цени на доставка

- За гр. София - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА за всички категории, при поръчка над 50лв и предварително плащане на поръчката по банков път.
- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР за подкатегории "Игри за Sony PS4, Игри за Xbox One, Игри за Switch".

- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР за всички категории, при поръчка над 700лв. и до 32 кг.
- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР, ако е упоменат статус "Безплатната доставка" в самата оферта.
- ВАЖНО: Пратки с тегло НАД 32 кг., които се доставят с куриер се таксуват по обемно тегло и транспортните разходи са за сметка на клиента.

 

- За гр. София и цяла България - ПЛАТЕНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР за всички категории, при поръчка от 1лв. до 699лв. - цена по тарифа на куриер, (освен, ако е упоменат статус "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА" в самата оферта, тогава продукта е с "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА").

ВАЖНО! отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4, Игри за Xbox One, Игри за Switch", доставка до адрес за гр. София и цяла България е платена - цена 3лв.

ВАЖНО! доставка до адрес за гр. София и цяла България се прави с куриер и е платена - цена  по тарифа  на куриер.

 

Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България. Получаването на стоката става само след подписване на документ от страна на купувача, удостоверяващ приемо-предаването ѝ.
Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
1. За продукти със статус  "НА СКЛAД",  поръчани до 15:30 часа в работен ден - до 24 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката.
2. За продукти със статус  "НА СКЛAД ПРИ ДОСТАВЧИК" и "ПРОДУКТИ ПО ЗАЯВКА", поръчани до 15:30 в работен ден - от 24 до 48 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката.
3. За продукти със статус  "НА СКЛAД" с електронна доставка на имейл - до 12 часа, след направена поръчка и получено плащане се изпраща кодът на имейла, който е посочил клиента.


ВАЖНО: относно статусите "НА СКЛAД",  "НА СКЛAД ПРИ ДОСТАВЧИК", "НА СКЛAД с електронна доставка на имейл":
Моля, обърнете внимание, че тези продукти са в наличност в нашия склад или при доставчик.
Възможно е към момента на завършване на поръчката, същият вече да е изчерпан, тъй като файла относно наличността на продуктите минава през определен интервал от време.
В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас!


Престой на пратка в офис на куриер
Дадена пртака може да стои в офис на куриер до три(3) работни дни след заприходяването ѝ. На четвъртия(4) ден пратката се връща към нас.


Всички наши продукти се изпращат с опция "Преглед" и ако клиента поиска "Тест", служителя на куриера ни звъни и ние разрешаваме "Тест" при строги указния на тестване:
- продукта се разопакова само през маркираните с фолиа места
- нямате право да сваляте фолиата от продукта по време на теста
- нямате право да използвате аксесоарите, освен захранващият кабел, с който продукта се захранва в електрическата мрежа.
Просто задължително се запазва търговсикия вид на продукта и неговата опаковка на 100%.
- При отказ на пратка или след отказ след преглед и тест, получаването и връщането на стоката е за сметка на получателя.

 

Важно: при заплащането в брой, при доставка с куриер се използва Пощенски паричен превод(ППП).
Клиента получава 
фискален документ от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.
Клиента запазва 
фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

За повече информация, моля посетете следния линк: www.econt.com/2012/02/cod/
 

В срок от 14 календарни дни, клиентът има право да върне стоката съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неползвана, неувредена, с ненарушена опаковка и фолиа. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача. Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.8 от Закона за Защита на Потребителя.